Glavna dejavnost našega podjetja je fasaderstvo.

Poleg izvedbe toplotno izolacijske fasade vam nudimo tudi barvanje fasade, sanacijo in obnovo fasade ter barvanje  in zapiranje napušča s stirodur ploščami.

Kvaliteto dosegamo z uporabo kakovostnih in preverjenih  materialov ter z izkušenimi zaposlenimi delavci. Pri delu  uporabljamo kompletni  fasadni  sistem JUBIZOL, ki izpolnjuje vse standardne zahteve po zadostni in učinkoviti toplotni izolaciji zunanjih zidov zgradbe.  S tem sistemom vam zagotovimo  do 40 % prihranka pri energiji.  Prav tako zaradi dolgoletnih dobrih izkušenj in zadovoljnih strank  nudimo na toplotno izolacijski sistem JUBIZOL minimalno 10 letno garancijo.

Glavna funkcija fasade je zaščititi objekt pred zunanjimi vplivi, drugi namen  izvedbe fasade pa je tudi polepšati  izgled stavbe. Odločitev za barvo fasade je pomembna, zato vsem, ki se odločijo za naše storitve, nudimo tudi izdelavo barvne študije – z računalniškim programom  dobimo sliko objekta, obarvanega po vaši želji.

Z izbiro naših storitev vam zagotavljamo visokokakovosten sistem po izjemno ugodni ceni,  širok izbor barvnih odtenkov zaključnega sloga ter dolgotrajno odpornost pred okužbo z algami in plesnimi.

Naša največja reklama pa je prav gotovo zadovoljen naročnik, ki nas bo priporočil svojemu prijatelju.